L'Ajuntament i la Xarxa Solidària finalitzen la seva col·laboració després de coordinar-se per ajudar la ciutadania

Dimarts, 9 de juny de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Montcada i Reixac vol agrair a tothom qui ha participat d’aquesta iniciativa demostrant la solidaritat de la ciutadania.

Un cop donada la resposta a les necessitats més immediates de la ciutadania durant la pandèmia de la COVID-19 i després de l'entrada en la fase 2 del desconfinament, l'Ajuntament de Montcada i Reixac i la Xarxa Solidària de Montcada han deixat de col·laborar conjuntament. Arran de la declaració de l'estat d'alarma, la Xarxa es va integrar a la tasca diària del consistori per donar resposta a les demandes de la ciutadania, establint una xarxa de voluntariat entre el veïnat que l'Ajuntament coordina a través del Punt del voluntariat de Participació Ciutadana.

La Xarxa Solidària va sorgir com a iniciativa ciutadana a mitjans de març amb l’objectiu d’impulsar el voluntariat entre el veïnatge i ajudar, a través de l'Ajuntament, els col·lectius més vulnerables, com les persones grans o amb problemes de mobilitat. El voluntariat realitzat fins ara ha consistit, entre d'altres, en donar suport al repartiment del Banc d’aliments i de les targetes moneder per a les famílies beneficiàries de les beques menjador, així com ajudar en l'entrega de material escolar i ordinadors portàtils per a l’alumnat de les escoles de Montcada i Reixac.

Amb tot, tant la Xarxa Solidària com el Punt del voluntariat continuen oferint suport a nivell veïnal. Així doncs, qui vulgui pot col·laborar amb la Xarxa omplint el seu formulari o bé contactant a través del correu electrònic montcadasolidaria20@gmail.com o xarxes socials (Twitter i Instagram). Per la seva banda, el Punt del Voluntariat seguirà funcionant com fins ara, fent d’enllaç entre les persones que sol·licitin participar-hi i les diferents iniciatives de voluntariat disponibles al municipi.

Darrera actualització: 11.06.2020 | 09:53