L’Ajuntament de Montcada i Reixac s’estrena a Twitter amb l’objectiu d’apropar-se a la ciutadania

Dimarts, 22 de gener de 2019 a les 12:00

Els usuaris d'aquesta xarxa social ja poden seguir totes les novetats del consistori seguint al compte d'@AjMontcada.

Amb l’objectiu d’arribar a tots els espectres socials de la ciutat, l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha estrenat aquesta setmana el seu compte oficial de Twitter. Amb aquesta decisió el consistori busca poder dirigir-se d’una manera més directa al públic digital i als usuaris de xarxes socials, així com refermar el seu compromís per una gestió de govern transparent.

A partir d’ara s’obre un nou canal d’informació del consistori on els ciutadans de Montcada i Reixac podran informar-se més fàcilment de totes les activitats organitzades per l’Ajuntament i fer un seguiment en directe d’actes com, per exemple, els plens municipals. Els usuaris podran també interactuar amb la institució d’una manera més directa, expressant tots aquells dubtes o comentaris que vulguin fer arribar.

Aquesta és un nou pas de l’Ajuntament de Montcada i Reixac dins el món de les xarxes socials, però no serà l’últim, ja que en les pròximes setmanes està previst que estreni un nou compte a una altra xarxa social: Instagram. A més a més, porta present a Facebook des d’octubre del 2010.

Darrera actualització: 22.01.2019 | 13:29