Ajornada la VIII Fira de l’automòbil i trobada de vehicles clàssics

Dimecres, 10 de juny de 2020 a les 12:00

A causa de la COVID19 enguany no es farà la mostra de motor i la concentració anual de vehicles clàssics prevista per al 25 d’octubre.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac i els Amics dels Clàssics de Montcada i Reixac (ACMiR), han decidit, conjuntament, ajornar per a l’any vinent la Fira d’automòbil i trobada de vehicles clàssics prevista per al proper mes d’octubre. El consistori i l’entitat han decidit suspendre l’edició d’enguany davant la incertesa de l’organització d’actes multitudinaris a l’aire lliure per a aquelles dates i no poder garantir les mesures de seguretat de tots els assistents.
La mostra i la concentració de cotxes, que es fa a l’entorn del pavelló municipal Miquel Poblet i als terrenys de les antigues pistes d’atletisme, a Pla d’en Coll, acull cada any nombrosos expositors de vehicles nous de concessionaris i de segona mà, a més de punts de venda de recanvis, accessoris, col•leccionisme, joguines i marxandatge vinculat al món del motor. En la darrera edició, més de 3.500 persones van visitar la fira i van participar 300 vehicles clàssics i 40 estands.
El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó, ha afirmat que “és una llàstima però, ara per ara, és la millor decisió per a una mostra que s’ha convertit en un referent al Vallès” i ha afegit que “aquesta és una fira en un espai obert que habitualment té una assistència multitudinària i davant d’aquesta situació és molt difícil garantir el compliment de les normes de seguretat actualment establertes”. 

Per la seva banda, el president de l’ACMiR, Francisco Martínez, ha afirmat que “l’organització d’aquesta fira i de la trobada de clàssics també implica molts mesos de treball previ per part de l’entitat que no hem pogut realitzar a causa de les restriccions de l’estat d’alarma i que, malauradament, fan impossible la seva realització”. Per tal de no perdre la tradicional cita en el calendari del mes d’octubre, el club montcadenc substituirà la trobada per una desfilada de vehicles clàssics dels socis pels carrers del municipi.

Darrera actualització: 10.06.2020 | 12:14