Afectacions en l’estacionament al barri de La Ribera per obres del soterrament

Divendres, 1 de març de 2024 a les 13:39

La propera setmana les obres del soterrament de l’R2 afectaran als estacionaments dels carrers Horts i Aigües del barri de La Ribera i al carrer Carril de Can Sant Joan. També es realitzaran treballs topogràfics als carrers Major, Rocamora i Guadiana de Montcada Centre, que no tindran afectacions en la mobilitat de vianants i vehicles.

Les obres per a la integració del ferrocarril al seu pas per Montcada i Reixac tindran afectacions en els estacionaments la propera setmana a diferents punt del municipi. Del 5 al 7 de març al carrer Horts, entre Aigües i Conca, i al carrer Aigües (números 39-41) no es podrà estacionar per l’accés de camions de grans dimensions amb material de construcció a la zona d’entrada al parc de les Aigües. A partir d’aquesta data i durant dos mesos un costat d’aquest estacionament del carrer Horts estarà restringit i no es podrà estacionar. Aquesta actuació està vinculada a la que ja s’està fent al carrer Aigües, entre el carrer Horts i el parc de les Aigües, que està tallat per a vehicles i vianants amb motiu durant tres mesos per fer proves d’injecció de ciment per consolidar el terreny que més endavant es realitzaran a la zona propera a l’escola El Viver.

Les afectacions a l’estacionament continuaran aquesta setmana al carrer Carril de Can Sant Joan amb motiu dels treballs de prospeccions tècniques que s’estan realitzant a la zona. Algunes places d’estacionament del carrer Carril, entre el passatge Santa Maria i el carrer Besòs, continuaran anul·lades temporalment. Aquests treballs també continuaran al carrer Aigües, entre Larramendi i Provença, i a l’avinguda de la Unitat, però amb menys afectacions dels estacionaments.

Els operaris de la UTE Montcada iniciaran treballs topogràfics a partir del dilluns 4 a altres zones del municipi. A la cantonada dels carrers Pasqual amb avinguda de la Unitat es realitzaran cales i el transit de vehicles serà alternatiu i estarà regulat per operaris de l’obra. També s’inicien la propera setmana aquests treballs amb altres punts dels carrers Major, Rocamora i Guadiana però que no tindran afectacions en la mobilitat de vianants i vehicles.

Darrera actualització: 01.03.2024 | 14:01