Afectacions al trànsit i a l’aparcament a Can Cuiàs per obres a Ciutat Meridiana

Dijous, 31 d'octubre de 2019 a les 00:00

Els treballs per construir una escales mecàniques al barri barceloní provocaran la pèrdua de places d'estacionament al carrer Circumval·lació.

Amb motiu d’unes obres que l’Ajuntament de Barcelona ja ha iniciat per construir unes escales mecàniques al barri de Ciutat Meridiana, entre els carrers de les Agudes i Rasos de Peguera, a partir del proper dilluns, 4 de novembre, el carrer Circumval·lació, en el tram entre Camèlies i l’accés a l’escola bressol Camí del Bosc i al col·legi Ginesta, passarà a ser de doble sentit i també serà l’únic punt de sortida des de Ciutat Meridiana. Aquest canvi provocarà un augment de la circulació de vehicles i obligarà a treure una cinquantena de places d’aparcament en semibateria que hi ha en aquest tram de la part montcadenca. El consistori ha habilitat temporalment places d’aparcament al carrer de les Gardènies fins a la finalització de les obres, previstes per al 31 de gener de 2020.

El passat 8 d’octubre el consistori va organitzar una reunió informativa amb els veïnat de Can Cuiàs per explicar les afectacions al trànsit i als aparcaments que tindran aquestes  obres que realitza l’Ajuntament de Barcelona. 

Darrera actualització: 31.10.2019 | 14:47