Voluntaris de l’ADF continuen amb les tasques de desinfecció del municipi amb intervencions a tots els barris

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 10:00

Els agents actuen en operatius de dilluns a divendres i dedicant especial atenció a punts sensibles com els CAP, les escoles o les residències de gent gran.

Coincidint amb l’augment de casos de COVID-19 a Montcada i Reixac, en línia amb la pujada que s’ha registrat a tot Catalunya i que ha obligat la Generalitat a activar restriccions a tot el territori, voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) continuen reforçant les tasques de neteja i desinfecció de la via pública a cadascun dels barris del municipi. Els agents actuen als matins a algunes de les zones més sensibles, com són els CAP, les escoles o les residències de gent gran, mentre que als vespres i a les nits realitzen les feines de neteja amb la següent planificació*:

  • Dilluns: Montcada centre, Montcada Nova i Pla d’en Coll
  • Dimarts: Font Pudenta i Terra Nostra
  • Dimecres: Mas Rampinyo i Mas Duran
  • Dijous: Can Cuiàs i Can Sant Joan
  • Divendres: Av. de la Ribera / La Ribera 

*La planificació de les actuacions podria veure’s alterada per qüestions operatives.

Els voluntaris, que per a la desinfecció fan servir aigua amb una petita dosi de lleixiu per evitar contaminar, van començar a col·laborar amb les tasques de neteja dels barris després de l’estat d’alarma, però van haver de reduir els efectius durant l’estiu a causa de la campanya de prevenció d’incendis. Des d’aquesta setmana compten ja amb un màxim de tres vehicles amb aspersors.

Darrera actualització: 16.10.2020 | 14:36