Actualització del preu per a l’adjudicació de les obres de reforma del parc del Turó Blau

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 14:00

La primera convocatòria va quedar deserta per manca d'ofertes a causa de la inflació i l'increment del cost dels materials. La nova suposa un augment en la partida pressupostària d'un 20%, passant dels 700.000 als 840.000 euros.

El projecte de reforma del parc del Turó Blau, a Can Cuiàs, s’ha de tornar a licitar amb una actualització del preu ja que la primera convocatòria per a l’adjudicació de les obres, que va ser aprovada al Ple celebrat al mes de setembre, va quedar deserta per manca d’ofertes presentades. El nou expedient de contractació, que es va aprovar al Ple de desembre d’aquest dijous 22 de desembre, suposarà un augment de gairebé el 20% a causa de la inflació i de l’increment del cost dels materials, passant dels 701.600 euros de la primera convocatòria als 840.732 euros de l’actual. “Hem considerat oportú augmentar la partida per a aquest projecte ja que disposàvem dels recursos necessaris i creiem que és una reforma necessària que ha estat consensuada amb l’associació de veïns i l’AE Can Cuiàs”, va dir durant el Ple, el president de l’Àrea Econòmica, Gerard Garrido.

Aquest projecte, elaborat per tècnics del Servei de Projectes de la l’Àrea Territorial de l’Ajuntament, tindrà diverses línies d’actuació: millorar el drenatge del parc (incorporant un de nou sostenible), incrementar la cobertura vegetal, integrar al parc els equipaments esportius existents a la coberta del Centre Comercial Can Cuiàs, renovar la zona de jocs infantils i instal·lar un nou enllumenat públic.


Altres licitacions. Servei d’informació i dinamització juvenil
Durant el Ple de desembre, també es va aprovar un nou expedient de contractació  i una nova convocatòria de licitació per a la prestació del servei d’informació i dinamització juvenil, que també inclou la gestió de l’equipament municipal Espai Jove Can Tauler (Balmes, 16). La primera convocatòria, que es va aprovar al març, va quedar deserta per haver-se retirat l’única oferta presentada i ara es fa una nova licitació amb una actualització del preu, que passa dels 136.736 euros anuals (exempt d’IVA), amb una vigència de tres anys prorrogable per dos, als 147.656 euros anuals amb una durada de dos anys prorrogable per un any.  


Altres licitacions. Servei de deixalleria
El Ple de desembre també ha donat llum verda a l’expedient de contractació i la convocatòria de licitació per a la prestació del servei de deixalleria i la minideixalleria mòbil municipals, així com la gestió de la nau de reciclatge per a la recuperació de residus. El valor estimat del contracte, considerant el pressupost al llarg dels dos anys de durada, més dues pròrrogues eventuals d’un any cadascuna i 96.800 euros en concepte de millores de infraestructures, és de 735.186 euros (IVA inclòs).

Darrera actualització: 29.12.2022 | 09:16