Activitats a Montcada i Reixac amb motiu de la Setmana Sense Fum

Dijous, 23 de maig de 2019 a les 00:00

La Biblioteca Elisenda acollirà el pròxim dimecres, 29 de maig (18 h), la xerrada 'Ho deixo quan vull...', sobre les conseqüències del tabac.

L’Ajuntament, mitjançant el Punt d’Assessorament en Drogues i Pantalles (PASSA), participa amb diverses accions a la Setmana Sense Fum, que tindrà lloc del 25 al 31 de maig –el dia 31 és el Dia Mundial Sense Tabac. De dimarts a divendres, el servei PASSA oferirà informació sobre els problemes derivats del tabaquisme als centres de secundària del municipi, a l’hora del pati. El pròxim dimecres, dia 29, la Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32) oferirà la xerrada ‘Ho deixo quan vull...’, sobre les conseqüències de fumar. L’acte serà a les 18 h i comptarà amb la intervenció de persones expertes en l’àmbit de la salut, terapeutes i testimonis.

D’altra banda, l’Ajuntament ha col·laborat amb el programa d’atenció primària de la Generalitat en la difusió d’una enquesta sobre el tabac, per tal d’obtenir dades sobre el seu consum i l’opinió de la ciutadania en temes vinculats al tabaquisme. Amb la informació recollida es fa, com cada any, l’informe que es publicarà dies abans de la Setmana Sense Fum, enguany, amb el lema ‘Recuperem la inspiració’. L’objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut no iniciar-se o abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

Darrera actualització: 23.05.2019 | 13:50