Activitats a Montcada i Reixac amb motiu de la campanya Parcs i biblioteques... naturalment

Dimecres, 12 de maig de 2021 a les 08:00

Una sessió de contes, un taller per elaborar un hotel d’insectes i un altre de dibuix són les propostes locals.

Les biblioteques de Montcada i Reixac s’han adherit a la iniciativa Parcs i biblioteques...naturalment! del Consorci del Parc de la Serralada de Marina (Diputació de Barcelona), amb tres activitats. Aquest divendres, 14 de maig, hi haurà l’activitat ‘Contes naturals a cau d’orella’ a la Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32), amb Gemma García Vilardell, per a infants fins a 10 anys. Cal inscripció prèvia i encara en queden algunes places.

El 25 de maig (18 h) hi haurà el taller ‘Fem un hotel d’insectes’, per al públic familiar, també a la Biblioteca Elisenda. Cal inscripció prèvia. Fins al 15 de juny estarà en marxa l’activitat ‘Dibuixem el Parc de la Serralada de Marina’. Les il·lustracions es poden enviar al Parc de la Serralada de Marina de dues maneres; d’una banda, fent una fotografia al dibuix i enviar-la per correu electrònic a parcsibibliosserraladamarina@gmail.com o bé, portar la il·lustració a la Biblioteca Elisenda i el personal l’escanejarà.

El projecte Parcs i biblioteques té com a objectiu animar la población a conèixer el territorio i el patrimoni natural i cultural del nostre entorn. També commemora el Dia Europeu dels Parcs (24 de maig).

Darrera actualització: 13.05.2021 | 12:56