Acte en record per una nova víctima a les vies a Montcada i Reixac

Dilluns, 16 de maig de 2022 a les 19:30

L’Ajuntament i la Plataforma Tracte Just Soterrament Total han organitzat aquesta tarda un acte per recordar la darrera víctima que va perdre la vida el passat dissabte a l’R2. Amb aquesta ja són 177 les persones que han mort a les vies del municipi al llarg de la història.

Una representació municipal, encapçalada per l’alcaldessa, Laura Campos, i acompanyada pels integrants de la Taula del soterrament, ha participat aquesta tarda a l’acte organitzat pel consistori i la Plataforma Tracte Just Soterrament Total en record per la darrera persona atropellada a Montcada i Reixac. Dissabte al matí un home de 60 anys, exveí del municipi, va morir en ser atropellat a prop del pont de ferro, ubicat sobre el riu Ripoll, per un comboi que circulava en direcció Nord. 


L’acte ha consistit en la realització d’un minut de silenci entre els assistents i la col•locació de flors amb la forma '1+' al monòlit en record de les víctimes del tren, situat entre els carrers Colon i Bogatell. Amb aquesta són 177 les persones que han mort a les vies del municipi al llarg de la història.

Darrera actualització: 16.05.2022 | 19:57