Ajuntament i entitats acorden l’accés de públic de forma controlada a les competicions esportives

Dijous, 8 d'octubre de 2020 a les 09:30

A partir d’ara es permetrà l’accés de dues persones per jugador a les instal·lacions esportives per a partits de competicions oficials i amistosos. A més, els clubs presentaran una declaració responsable, s’hauran de responsabilitzar del correcte compliment de les mesures de seguretat sanitàries i realitzaran un registre de dades dels assistents a les competicions.

El regidor d’Esports, Salvador Serratosa, acompanyat de tècnics municipals, es va reunir ahir dimecres a la Casa de la Vila amb els representants de les entitats esportives que fan ús dels equipaments esportius per revisar la normativa municipal que fins ara limitava l’accés de l’afició a les instal·lacions municipals arran de la Covid-19. Durant la trobada es va acordar permetre l’accés del públic –dues persones per esportista- als partits, però no als entrenaments.

Les entitats esportives o centres escolars establiran el circuit d’entrada i sortida mitjançant els seus entrenadors o coordinadors. També seguiran el protocol establert de control de temperatura i desinfecció de mans i del material utilitzat en cada sessió d’entrenament. Els clubs hauran de comunicar a la Regidoria d’Esports qualsevol indici de simptomatologia compatible amb la Covid-19.

El regidor d’Esports, Salvador Serratosa, ha afirmat que “des que es va reprendre l’activitat esportiva a la crisi sanitària l’objectiu del consistori ha estat garantir la pràctica de l’esport, però amb el mínim de públic possible. No volem córrer riscos innecessaris i per això demanem a les entitats mantenir el nivell de prudència i excepcionalitat del moment” ha explicat l’edil. Serratosa ha afegit que “el consistori vetllarà per tal que les entitats compleixin la normativa a qualsevol activitat i competició esportiva”.

Les modificacions acordades entre consistori i entitats recullen també que els esportistes, el cos tècnic i la directiva puguin accedir a la instal·lació 15 minuts abans de l’hora programada per al seu entrenament i 30 minuts abans de l’hora programada per a la competició. La normativa es podrà modificar en funció de l’evolució de la pandèmia i de les normes i recomanacions vigents en cada moment.

Darrera actualització: 08.10.2020 | 09:37