Abocament d’aigües residuals al torrent de Mas Duran

Dijous, 5 d'agost de 2021 a les 00:00

El vessament prové de la depuradora del polígon Can Salvatella i l'Ajuntament instarà l'ACA a que  requereixi a la Junta de Conservació del Polígon perquè adopti mesures correctores definitives per evitar que es tornin a repetir incidents com aquest.

Aquest dijous, 5 d'agost, s'ha produït un abocament d'aigües residuals al torrent de Mas Duran. La gran quantitat d'aigua ha arribat fins el carrer Can Duran, al costat del parc de la Llacuna. La Policia Local de Montcada i Reixac ha alertat a mig matí de l'incident i immediatament, s'hi ha personat un equip de la Regidoria de Llicències, Activitats i Qualitat Ambiental i el regidor responsable del departament, José Domínguez.

L'abocament prové de la sala de bombes de la depuradora d'aigües del polígon Can Salvatella. 'Des de l'Ajuntament instarem l'Agència Catalana de l'Aigua a que requereixi a Junta de Conservació del polígon a restablir el torrent a l’estat previ a l’abocament i prengui mesures correctores definitives per evitar incidències d'aquest tipus, ja que aquesta instal·lació ha estat l'origen d'abocaments similars que s'han produït repetidament', ha indicat l'edil.

Darrera actualització: 06.08.2021 | 09:01