A la venda les entrades de la Maravella i de la visita a la Casa de les Aigües i en marxa les inscripcions a actes de Festa Major

Dijous, 23 de maig de 2019 a les 19:50

La samarreta commemorativa, amb l'obra del murcià Rubén Lucas, es pot comprar a l'Auditori Municipal al preu de 6 euros.

Ja són a la venda les samarretes de la Festa Major 2019, al preu de 6 euros i es podran adquirir a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12), equipament que del 23 de maig al 10 de juny obrirà de 9.30 a 13.30 hi de 17 a 21 h. Amb motiu de les eleccions d’aquest diumenge, 26 de maig, la venda de samarretes es traslladarà a la Casa de la Vila, de 10 a 14 h. La samarreta llueix la imatge del cartell guanyador de l'edició 2019 del concurs de cartells de Festa Major, el murcià Rubén Lucas. També es poden comprar ja les entrades per al concert que l’Orquestra Maravella oferirà el dissabte de Festa Major, 8 de juny, al Teatre Municipal (Tarragona, 32), a les 18 h. El preu és de 5 euros, per avançat, i els tiquets es poden comprar a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12) o bé, a www.mirteatres.cat, fins a les 16 h del mateix dia de l’acte. A taquilla, l’entrada costarà 7 euros.

El Museu Municipal ha posat a la venda les entrades a la visita teatralitzada ‘La fàbrica de l’aigua’ del dilluns 10 de juny (12 h). El preu és de 3 euros i cal fer la reserva de plaça a la Casa de la Vila (Major, 32) fins al 10 de juny al matí, en l’horari habitual de l’equipament. Un any més, el Museu Municipal, El Cim, el CEAV i el CECC organitzen la caminada popular al poblat ibèric Les Maleses, amb una recreació de la vida dels laietans. La participació a l’acte del dia 8 (inici a les 9 h, a la plaça Lluís Companys) és gratuïta però cal reservar-ne plaça enviant un correu electrònic a l’adreça museumunicipal@montcada.org.

Les portes obertes a la piscina d’estiu (Bonavista, sn) i a Montcada Aqua (Tarragona, 32)  són la novetat esportiva del programa de Festa Major. L’activitat és per a residents a Montcada i Reixac i l’aforament és limitat. Cal recollir la invitació a les oficines de l’IME (Tarragona, 32), en l’horari habitual d’atenció al públic, fins al 4 de juny i cal presentar el DNI. Se’n donarà una per persona i els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult tant per recollir la invitació com per accedir als recintes el dia de les portes obertes. A Montcada Aqua es podrà fer ús de les instal·lacions i de la piscina interior. Les portes obertes a la piscina municipal són els dies 8, 9 i 10 de juny, de 10.30 a 19 h, i a Montcada Aqua, el dia 8, de 8 a 21 h; i els dies 9 i 10 de juny, de 9 a 14 h.

Les inscripcions a la XIV Milla Urbana (9 de juny) es tanquen via online el 4 de juny o fins arribar a les 600 persones inscrites, mitjançant el web www.jam.cat. El preu per avançat és de 3 euros per inscripció. En el cas que quedin places, les persones que s’hi apuntin fora de termini o presencialment el dia hora de la cursa (una estona abans de l’inici, a les 10 h) hauran de pagar 5 euros. Torna el torneig FIFA 19 Montcada, que es disputarà el 9 de juny al Pavelló Miquel Poblet (Camí de la Font Freda, 3). Les inscripcions s’hi hauran de fer al matí de forma presencial, quan hi haurà la fase classificatòria. A la tarda es disputarà la final.

D’altra banda, qui vulgui participar a la Festa Holi Dolly del 10 de juny (12 h), a l’Espai Poblet, podrà comprar el pols de colors el dia abans a l’Auditori Municipal, de 10 a 13 h i de 17 a 21 h, i també el mateix dia de l’acte, al recinte. Per participar al 43è concurs d’arròs a la cassola, que organitza l’AV Montcada Nova-Pla d’en Coll el dia 10 (11 h) cal apuntar-s’hi una hora abans de l’inici de l’esdeveniment o bé prèviament contactant amb l’entitat (Torres i Bages, 2; 935 643 681; avmontcadanovapladencoll@gmail.com).

Darrera actualització: 23.05.2019 | 19:59