Distribució de 9.000 mascaretes de la Delegació del Govern entre els grups més vulnerables del municipi

Dimarts, 29 de setembre de 2020 a les 12:00

L’Ajuntament de Montcada i Reixac lliurarà, a partir d’aquest divendres, 9.000 mascaretes de protecció entre els grups més vulnerables, així com al personal dels serveis essencials com escoles, instituts, centres educatius, residències, menjadors socials i centres de dia.

Aquest lot de material de protecció forma part dels 2,5 milions de mascaretes que el Govern d’Espanya va lliurar la passada setmana a Catalunya. La Diputació de Barcelona ha estat l’encarregada de fer el repartiment de les mascaretes. La presidenta de l’Àrea Social, Mar Sempere, ha destacat la importància de la quantitat de mascaretes que han arribat al consistori i ha afirmat que “la recepció d’aquest material permetrà continuar amb les mesures de prevenció de la Covid-19 als grups més vulnerables de la nostra població”.

A Montcada i Reixac les mascaretes seran distribuïdes pels operaris de Serveis Municipals a partir del proper divendres, 2 d’octubre. El material es repartirà entre els treballadors, usuaris i alumnes de les escoles El Viver, Mas Rampinyo, Elvira Cuyàs, Mijta Costa, El Turó, Font Freda, Reixac, Ginesta, Fedac i La Salle; als instituts Montserrat Miró, La Ferreria i La Ribera; als menjadors socials L’Alzina i El Caliu; al Banc d’Aliments de Càritas; a les residències Vilanova i Santa Maria; als centres oberts La Ribera, Can Sant Joan i Font Pudenta; al Centre de Dia Sira; al Casal de gent gran Salvador Allende; a la Llar Jesús Farrés i a l’Espai Jove Can Tauler.

Darrera actualització: 05.10.2020 | 13:51