Celebració del Dia de l’Orgull LGTBI 2018

Dissabte, 23 de juny de 2018 a les 12:00

L'acte central del programa tindrà lloc el mateix dia de l'efemèride, el 28 de juny, amb una festa a la plaça de l'Església de caire familiar (18 h).

Montcada i Reixac commemora el Dia per l’alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals amb diferents activitats entre final de juny i principi de juliol. L’acte central de l’efemèride serà, el 28 de juny, data oficial, amb una festa a la plaça de l’Església, a partir de les 18 h. Hi haurà activitats infantils com tallers per fer bombolles de sabó, pintacares i globusflèxia. Les biblioteques de Montcada i Reixac hi participaran, amb un espai de lectura i préstec de llibres (cal portar el carnet de les biblioteques). D'altra banda, l'Ajuntament ha convocat la ciutadania demà dijous, dia 28, a les 17.30 h, a pintar de nou el mural LGTBI a la paret que hi ha a la cruïlla entre el pont de La Salle i el carrer mossèn Joaquim Castellví.

El 3 de juliol, la Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32) acollirà un debat i la presentació del llibre ‘Construccions identitàries. ‘Word in progress’ (19 h), a càrrec de la seva autora, la fotògrafa Mar C. Llop. El volum plasma diferents realitats de les persones transgènere. A partir de la seva pròpia experiència de trànsit, l’autora parla des de diferents punts de vista, discursos, sentiments, vivències i cossos. Del 28 de juny al 5 de juliol, la Biblioteca Elisenda també donarà a conèixer les novetats incorporades al fons bibliogràfic dedicat a l’àmbit LGTBI en una exposició. El 10 de juliol es podrà veure a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12) el documental ‘En Femme’, a les 18 h, i posteriorment, hi haurà un col·loqui. Hi assistirà la seva directora, Alba Barbé. L’audiovisual parla del concepte de ‘crossdressing’.

Darrera actualització: 27.06.2018 | 13:23