40 aniversari del CEIP El Turó

Dimarts, 27 de febrer de 2007 a les 00:00

Una delegació municipal encapçalada per l'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalga, i formada per la regidora d'Educació Ana Rivas i altres regidors, van assistir divendres al primer dels actes que ha organitzat l'escola El Turó per celebrar el seu quarantè aniversari. L'acte central de la jornada va consistir en la inauguració de la nova biblioteca del centre.

Durant tot el matí la direcció de l'escola, l'AMPA i el consistori van organitzar una festa amb tallers de pintura i de globus, inflables i una xocolatada. A l'acte van assistir alumnes, pares i exalumnes de diverses promocions del col·legi. L'alcalde, César Arrizabalaga, va destacar en el seus parlaments "la trajectòria d'aquest col·legi al municipi i la gran tasca educadora que estan realitzant". Durant l'acte també es va homenatjar M. Eulàlia Relat i Montserrat Martorell, les dues farmacèutiques que l'any 1966 van promoure el naixement del centre.

Per celebrar el 40 aniversari el centre ha programat un conjunt d'activitats que es duran a terme durant tot aquest curs escolar. Entre les propostes, es celebraran conferències, exposicions o una paella popular per als exalumnes.

Darrera actualització: 01.06.2018 | 13:36