L’Ajuntament posa en marxa un programa de sessions de benvinguda a persones nouvingudes

Dijous, 25 de gener de 2024 a les 07:36

La primera d’aquestes trobades amb representants del consistori serà el pròxim dimecres, 31 de gener.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac posa en marxa aquest mes de gener les sessions informatives de benvinguda, adreçades a persones amb nacionalitat estrangera que arriben a viure a la ciutat.

Aquesta iniciativa pretén col·laborar amb les persones nouvingudes en el coneixement dels serveis i recursos que poden rebre a Montcada i Reixac. La primera d’aquestes trobades tindrà lloc el pròxim dimecres, 31 de gener, a la Casa de la Vila (Major, 32), de 18.30 a 20 h. Una representació municipal s’encarregarà de donar-li la benvinguda, tot creant un espai d’intercanvi entre el consistori i la ciutadania nouvinguda.

Les sessions es conceben com a espais de benvinguda presencial i col·lectiva, on es reconeix el nou veïnat del municipi amb nacionalitat estrangera. Alguns dels temes dels quals es parlaran a la reunió són l’obtenció de l’empadronament, de la targeta sanitària, l’escolarització dels infants, la recerca de feina, on aprendre les llengües pròpies del territori o obtenir informació i atenció especialitzada per a dones, així com informació sobre serveis municipals com Primera Acollida, Serveis Socials, l’Espai Jove Can Tauler, biblioteques o centres cívics, entre d’altres.

Darrera actualització: 25.01.2024 | 09:24