Montcada i Reixac condemna els tres assassinats masclistes d’aquesta setmana

Dimecres, 9 d'agost de 2023 a les 00:00

L'Ajuntament i la ciutat de Montcada i Reixac es suma al condol per l'assassinat de tres dones víctimes de violència masclista d'aquesta setmana, manifesta el seu absolut rebuig i condemna en vers aquests atroços assassinats i qualsevol forma de violència o discriminació envers les dones.

Des de les institucions municipals es continua treballant per prevenir i donar suport a les dones en situació de violència masclista, a través de sistemes d'atenció i seguiment dels casos. Malauradament, aquesta forma de violència és una xacra que encara és present en la societat, i els tres assassinats a Almeria, Pozoblanco i La Laguna, no fan més alertar del fet que no es pot abaixar la guàrdia i s'ha de continuar lluitant per erradicar qualsevol forma de violència contra les dones.

Avui, a la Casa de la Vila, s'ha penjat un llaç lila amb un crespó negre en senyal de dol i mostra de suport als familiars i les persones amigues de les víctimes.

Montcada i Reixac disposa de l'Oficina d'Atenció a la Dona, ubicada al carrer Major, 32 (Tel. 935 651 122/ 670 020 577), que ofereix servei d'atenció psicològica i jurídica a dones. D'altra banda, durant les 24 h del dia es pot trucar al número de telèfon 016 d'atenció a víctimes de violències masclistes.

Darrera actualització: 10.08.2023 | 10:55