Oberta la convocatòria per a l’edició Cabal Musical 2022-2024

Dijous, 14 de juliol de 2022 a les 11:00

Els grups i solistes poden inscriure’s al certamen promogut pel Consorci del Besòs del 27 de juny al 30 de setembre de 2022 a través del web www.cabalmusical.cat.

L’objectiu de Cabal és donar suport als artistes per contribuir en la transformació i la dinamització de barris i zones desfavorides, i en l’apoderament dels seus habitants. L’àrea d’actuació són els districtes barcelonins de Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí, l’Eix Besòs i els municipis de Sant Adrià del Besòs, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Montcada i Reixac.

El projecte d’innovació social del Consorci del Besòs el gestiona el Taller de Músics, que ofereix un programa d’acompanyament artístic que inclou formació musical, artística i professional, la producció d’un EP, un directe, un videoclip i fotos promocionals i mentoria professional per a la promoció, comunicació i introducció al sector. La inscripció és gratuïta i el programa dura 18 mesos.

Els requisits per poder participar-hi són els següents:

  • Ser solista o grup resident en algun dels barris o municipis de l'Eix Besòs.
  • Tenir entre 16 i 35 anys.
  • Els grups i solistes no poden tenir cap contracte discogràfic en vigor.
  • No es podran presentar participants d'edicions anteriors.

A més, hi ha un seguit de condicions:

  1. Els candidats han de tenir habilitats musicals.
  2. Es valorarà tenir formació musical i s’haurà d’especificar.
  3. S’acceptaran propostes de qualsevol estil musical.
  4. Es valoraran les composicions pròpies i l’originalitat.
  5.  Es valorarà positivament la vinculació dels integrants al territori (casals de joves, casals de barri, centre cívics, entitats…). Durant el procés de selecció es podrà demanar l’acreditació d’aquesta vinculació.

El jurat del Cabal Musical estarà format per professionals del sector de la Música, tècnics dels diferents ajuntaments de Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Montcada i Reixac i del Consorci del Besòs, i professionals del Taller de Músics. Els candidats preseleccionats faran una audició i una entrevista el 21 i 22 d'octubre al Taller de Músics Escola Superior d'Estudis Musicals per a ser seleccionats definitivament.

Darrera actualització: 14.07.2022 | 12:37