Oberta la convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer 2021

Dimarts, 27 d'abril de 2021 a les 13:00

Fins al 4 de juny es pot sol·licitar l'ajuda que la Generalitat atorga a la població en risc d'exclusió social.

El termini de presentació finalitzarà el 4 de juny i aquesta ajuda que atorga la Generalitat es destina a la població en risc d’exclusió social. Es donarà entre el 20 i el 40% de l’import de la renda de lloguer anual segons sigui el volum d’ingressos de cada família. Es pot demanar informació i tramitar-la a l’Oficina Local d’Habitatge.

Les persones que vulguin optar a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer per a l’any 2021 que atorga la Generalitat ja poden enviar la seva sol·licitud. El termini de presentació estarà obert fins al 4 de juny  i aquesta ajuda es destina a població en risc d’exclusió social que siguin titulars d’un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent, en el territori de Catalunya.

Les bases d’aquesta subvenció indiquen que es donarà entre el 20 i el 40% de l’import de la renda de lloguer anual segons sigui el volum d’ingressos de cada família,  marcant un límit màxim de 2.400 euros anuals. En el cas de la demarcació de Barcelona, l’import màxim de lloguer o renda de l’habitatge no pot superior als 800 euros, tot i que s’amplia fins als 900 en cas de famílies nombroses i per a unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat.

Per a qualsevol dubte o informació, es pot trucar a l’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Montcada i Reixac al telèfon 935 726 496, de 9 a 14h, o bé enviar un correu electrònic a habitatge@montcada.org. La sol·licitud es pot presentar a l’OLH demanant cita prèvia. També es pot tenir més informació al web del Departament d’Habitatge de la Generalitat.

Declaracions Jessica Segovia, regidora d'Habitatge “Totes les subvencions són bones i necessàries, i més en temps de pandèmia. Aquesta és una de les més esperades per a la ciutadania i, tot i ser de concurrència competitiva, animem a la gent a demanar-la”.

Darrera actualització: 03.05.2021 | 07:39