Èxit d'inscripció a les càpsules formatives per orientar el jovent

Dijous, 15 de març de 2018 a les 00:00

Les sessions són de perruqueria, premonitors/es en temps de lleure i primers auxilis i encara queden places disponbiles.

Les càpsules formatives que l'Ajuntament, en el marc del Dispositiu Local de Transició Escola-Treball (DiLTET), ha ofert a joves entre 16 i 21 anys, es podran cursar perquè hi ha hagut demanda a les tres formacions. Aquesta acció s'adreça a jovent sense escolaritzar i que necessita orientació per descobrir els seus interessos professionals i educatius. Les càpsules pretenen, d'una forma pràctica i en contacte amb professionals de diferents sectors, despertar l'interès d'aquests joves per seguir formant-se i facilitar la seva incorporació al món laboral.

La càpsula de perruqueria, de 48 hores, ja és en marxa i, de fet, per la demanda existent s'ha hagut d'obrir un segon grup que començarà a treballar el 20 de març, en horari de tarda. En total, hi passarà una vintena de joves, que fan les pràctiques a la perruqueria i acadèmia Stil Nou, al carrer Bruc (Montcada Nova). Encara hi ha temps i places per a les tres càpsules formatives que ofereix el consistori. El grup de perruqueria de la tarda que s'iniciarà dimarts, 20 de març, en horari de 15.30 a 19.30 h i encara en queden algunes places. També hi ha temps per apuntar-se a la càpsula de premonitors/es en temps de lleure (20 hores) que tindrà lloc del 9 al 13 d'abril al Centre Cívic La Ribera (Llevant. 10). Aquest mateix equipament acollirà la tercera formació, sobre primers auxilis (30 hores), del 24 d'abril al 9 de maig.

Per a més informació i per formalitzar la inscripció, cal contactar amb l'Àrea Social de l'Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6). El telèfon és el 935 726 474 (extensió 4033) i el correu electrònic educacio@montcada.org.

Darrera actualització: 15.03.2018 | 11:07