Talls al lateral de la C-17 en sentit Barcelona

Dimarts, 6 de març de 2007 a les 00:00

A partir de dimecres 7 de març es talla una part del lateral de la C17, entre el carrer Carrerada i el carrer Anselm Clavé (plaça Espanya), en direcció Barcelona, amb l'objectiu de canviar el col·lector que creua la nacional. Els vehicles que vagin en direcció Ripollet, que utilitzen el lateral, hauran de desviar-se pel carrer Anselm Clavé, girar pel carrer de la Pau- que canvia de sentit- i seguiran pel carrer Carrerada que només serà d'incorporació a la nacional. L'accés al carrer Beat Oriol continuarà per sota del túnel de la línia de Vic-Puigcerdà. D'altra banda els vehicles que vulguin accedir als polígons industrials Molí d'en Bisbe, Can Tapioles i Foinvasa, així com els vehicles que vulguin accedir al vial de Ripollet i al polígon de La Ferreria a través del pont sobre el riu Ripoll ho faran per la sortida actual del polígon Can Tapioles.

El transport públic també es veurà afectat. Així, les parades dels autobusos 155 i 103 i Nit Bus -en sentit Barcelona-, que hi ha a la plaça d'Espanya, es modificaran durant aquest temps i estaran a la rambla dels Països Catalans. El 155 anirà per la C-17 fins a desviar-se al carrer Can Tapioles, passant pel carrer Monturiol fins incorporar-se un altre cop el trajecte original, al carrer Beat Oriol.

La previsió de la direcció d'obres de l'empresa que realitza les obres del soterrament de la C-17, Corsán-Corviam Construcción, es tornar a obrir aquest tram abans de la Setmana Santa. D'altra banda, l'empresa ha confirmat al consistori que la setmana vinent finalitzaran les tasques de col·locació del nou col·lector ubicat als terrenys que ocupaven els horts al lateral de la nacional.

Un altre canvi important que implicarà aquesta fase de les obres és que s'anul·la el carril de gir a l'esquerra, ubicat a l'alçada del carrer Carrerada. Els vehicles que vulguin anar a Ripollet i Mas Rampinyo hauran de fer el gir a la rotonda de la plaça Espanya.

Darrera actualització: 01.06.2018 | 13:56