Nou parc de salut a la plaça Lluís Companys

Dilluns, 19 de febrer de 2007 a les 00:00

L'Ajuntament de Montcada i Reixac inaugurarà divendres 23 de febrer a les 17,30 hores un nou parc de salut, concretament a la plaça Lluís Companys, construït per l'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME). Presidiran l'acte l'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, i el regidor d'Esports i president de l'IME, Joan Parra.

El parc de salut és un nou concepte d'aprofitament de l'espai públic destinat a l'exercici físic, tant per a la gent jove com la gent gran. Consisteix en unes instal·lacions en forma de circuit on els usuaris poden treballar diferents parts del cos a través de la realització d'exercicis físics variats que els permetran reforçar l'activitat cardíaca i respiratòria, augmentar la mobilitat articular, la coordinació, l'agilitat i la força muscular de les extremitats, així com treballar la coordinació visual i motora. Al mateix temps, el parc de salut és un espai que afavoreix la socialització, ja que els exercicis es poden realitzar en grup tot conversant.

El regidor d'Esports, Joan Parra, ha explicat que "l'Ajuntament té la intenció d'anar instal·lant parcs de salut en diferents punts de la ciutat com una nova manera de fomentar l'ús de l'espai públic per al lleure i l'esport entre els ciutadans".

Aquest és el tercer parc de salut a Montcada i Reixac, després de la inauguració a l'octubre passat d'un espai d'aquestes característiques al Parc Salvador Allende i un altre al parc de la Font Pudenta, el passat 26 de gener.

Darrera actualització: 01.06.2018 | 13:03