Montcada i Reixac celebra el dia de la dona

Dilluns, 5 de març de 2007 a les 00:00

Un taller sobre salut reproductora al Centre Cívic La Ribera encetarà avui dilluns el programa d'activitats organitzades entre l'Ajuntament de Montcada i Reixac i el Consell Municipal de Dones en motiu del Dia Internacional pels Dretes de les Dones.

Dimecres 7, a les 19 hores, el Centre Cívic l'Alzina acollirà la conferència "L'estrès en les dones", a càrrec de la psicòloga Teresa Pi Sunyer. El dia central de la celebració, dijous 8 de març, l'Ajuntament de Montcada i Reixac s'adherirà un any més a la manifestació unitària a Barcelona. Els interessats en participar-hi hauran de reunir-se a les 18 hores a l'estació de tren de Montcada - Manresa. També durant aquesta jornada, en concret a les 19,30 hores, Montcada Ràdio (104,6 FM) emetrà un especial del programa Veus de Dones, conduït per l'Oficina de la Dona, que tracta temes variats des de l'òptica femenina, amb la col·laboració de l'emissora municipal.

Entre els actes previstos, hi ha també l'espectacle teatral-musical "Flor de fango", divendres 9 de març a les 20 hores, a càrrec de Sílvia Kigel, una producció de Lapsus Espectacles i amb la col·laboració de la regidoria de Cultura. Les persones assistents a la conferència "L'estrès en les dones", comprant una entrada per assistir a aquest espectacle, en rebran una altra de regal. Un sopar a càrrec del Grup de Dones de Can Cuiàs tancarà dissabte dia 10 a les 21,30 hores l'agenda d'activitats del Dia de la Dona. Per assistir al sopar, cal trucar prèviament al telèfon 93 575 87 05 o a enviar un correu electrònic a donescancuyas@terra.es.

La presidenta del Consell Municipal de les Dones, Eva Gonzalo, ha explicat que "aquesta commemoració és una bona ocasió per seguir reivindicant la igualtat entre gèneres i el paper de la dona a la societat actual, sovint poc valorat".

Darrera actualització: 01.06.2018 | 13:49