L'alcalde de La Palma, a El Salvador, visita Montcada i Reixac

Dimecres, 28 de febrer de 2007 a les 00:00

L'alcalde del municipi de La Palma (El Salvador), Héctor Alcidez Hernández, es troba de visita a Montcada i Reixac, on s'ha entrevistat amb persones del món associatiu i empresarial del municipi amb l'objectiu d'enfortir els lligams establerts entre ambdós municipis. Durant la visita, Alcidez ha visitat l'Ajuntament de Montcada i Reixac, on ha estat rebut per una delegació municipal encapçalada per l'alcalde, César Arrizabalaga.

Héctor Alcidez ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament i ha visitat l'edifici consistorial, acompanyat pel president de l'associació Tazumal Catalunya - Centroamèrica, Rafael Alemán. Durant la seva visita a Catalunya, l'alcalde de La Palma també s'ha reunit amb membres de Fons Català de Cooperació i ha impartit la conferència 'La Palma, municipi bressol de la Pau', a la seu de la Diputació de Barcelona. El president de l'àrea Social de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, Carles Guijarro, ha afirmat que "és molt important potenciar la cooperació pública local, ja que és un instrument enormement eficaç de lluita contra la pobresa".

Montcada i Reixac està agermanada, entre altres poblacions, amb Nahulingo, municipi salvadorenc. Allà l'associació Tazumal està duent a terme diversos projectes en els que col·labora l'Ajuntament. Actualment s'està treballant en la construcció de la segona aula d'educació infantil al barri de San Miguel de Montcada, a la ciutat de Nahulingo o l'adequació d'un espai a la remodelada Casa de Cultura d'aquest municipi per permetre la instal·lació d'un petit mercat gastronòmic, on els visitants podran tastar els plats tradicionals del país.

Darrera actualització: 01.06.2018 | 13:38