L'Ajuntament de Montcada i Reixac convoca el concurs de cartells de Festa Major

Dimarts, 27 de febrer de 2007 a les 00:00

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Montcada i Reixac ha fet públiques les bases del 19è concurs de cartells de Festa Major 2007. El període per presentar obres al certamen començarà aquest dijous i finalitzarà el 26 de març. Els cartells s'han de lliurar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (OAC), situada a Av. de la Unitat, 6, de dilluns a divendres de 8 a 19 hores. Cada concursant només podrà presentar una obra en mida A-3 (29,7x42 cm) i hi haurà de fer constar, darrera del cartell, el nom i cognoms, edat i telèfon. Per fer el cartell es podran fer servir un nombre il·limitat de tintes.

El primer premi està valorat en 800 euros i també s'atorgaran tres accèssits, valorats en 180 euros cadascun, per a imatges que podran representar les festes majors dels barris del municipi. El jurat estarà format per representants del món artístic i cultural i l'acte de lliurament de premis tindrà lloc el 17 de maig a l'Auditori Municipal (Pl. Església, 12). El guanyador del primer premi de l'edició de l'any passat va ser Robert Clement Llonch, de Santa Perpètua de Mogoda.

Com a novetat, enguany es reprèn la modalitat infantil del concurs, adreçada als menors de 15 anys que visquin o estiguin escolaritzats a Montcada i Reixac. En aquest cas, s'atorgaran tres premis, consistents en lots de dibuix i pintura. El veredicte del certamen i lliurament de premis es celebrarà conjuntament amb el concurs pels adults.

Darrera actualització: 01.06.2018 | 13:33