La línia B12 connectarà el Bosc d'en Vilaró amb Montcada i Reixac i Badalona per autobús

Dijous, 22 de febrer de 2007 a les 00:00

La nova línia d'autobús B12 connectarà el Bosc d'en Vilaró amb el centre de Montcada i Reixac i amb Badalona a partir de la segona quinzena d'abril. Integrada en la xarxa de transport públic de l'Entitat Metropolitana del Transport (EMT), i, per tant, inclosa en el sistema tarifari integrat de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), la línia donarà servei des de les 6.30 hores (sortides des de Montcada i Reixac) fins a les 21.30h, mentre que des de Badalona, el servei s'iniciarà a les 6.50h i finalitzarà a les 21.50h.

La línia tindrà l'inici a la plaça de Lluís Companys (Montcada Centre), arribarà a Bosc d'en Vilaró deu minuts després a través de la carretera BV-5011, i tindrà el final del recorregut a l'Hospital Germans Trias i Pujol (conegut com a Can Ruti), on els usuaris podran fer transbordament a altres quatre línies (B19, B24, B26 i B27) que connecten amb el centre de Badalona i Barcelona, amb una freqüència d'un vehicle cada tres minuts.

La línia B12 disposarà de dos vehicles que faran tres entrades per hora al barri de Bosc d'en Vilaró en horari de més demanda de servei (de 7 a 9.30h), i es reduirà a dues entrades durant la resta de la jornada, si bé aquesta previsió es pot modificar en el futur en funció de les necessitats dels residents del Bosc d'en Vilaró.

Aquesta nova línia de bus, a més de dotar de transport públic els residents de la urbanització situada a la Serralada de Marina, permetrà una connexió ràpida entre el centre de Montcada i Reixac i l'Hospital Germans Trias i Pujol, facilitant també el desplaçament al centre sanitari als usuaris de Renfe, que podran fer transbordament des de l'estació de Montcada Centre.

La presidenta de l'Àrea Interna de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, M. Carme Porro, destaca les importants millores en transport públic que ha aconseguit el municipi en els darrers mesos, amb la posada en funcionament de les línies d'autobús 648, 156 i B12, i les ampliacions de la 155, N3 i B18. "Estem treballant per proporcionar als montcadencs i montcadenques un transport públic de la màxima qualitat i eficàcia", afirma.

Actualment l'Ajuntament de Montcada i Reixac està treballant en les adequacions necessàries que s'han de realitzar a la sortida de la urbanització de Bosc d'en Vilaró amb la carretera BV-501 per tal d'iniciar aquest servei en les dates previstes.

Darrera actualització: 01.06.2018 | 13:13