Encarregada una diagnosi sobre les noves tecnologies a les empreses locals

Dijous, 1 de març de 2007 a les 00:00

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Montcada i Reixac va aprovar dimarts la contractació de l'empresa Nodalred S.L per a la realització del projecte de diagnosi personalitzada en noves tecnologies de les Petites i Mitjanes Empreses (PIMES) del municipi. L'objectiu d'aquest treball, al qual Nodalred S.L destinarà un pressupost de 6.000 euros, és incrementar el nivell competitiu de les empreses locals i l'ús de noves tecnologies per tal d'afavorir aquesta competitivitat.

Aquest projecte consistirà en analitzar quatre empreses del municipi, veure quin ús fan de les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i proposar quina pot ser la millor manera d'aprofitar i incrementar l'ús d'aquestes noves tecnologies. Nodalred també facilitarà una guia a partir de la qual l'Ajuntament de Montcada i Reixac podrà impulsar un major aprofitament de l'ús de les TIC entre les PIME del municipi i incrementar el valor afegit que aporten, així mateix podrà afavorir la innovació empresarial i la competitivitat de les empreses locals i al mateix temps facilitar l'adaptació dels recursos humans a la nova societat del coneixement.

El president de l'Àrea Econòmica, Joan Maresma, ha explicat que "el Servei de Promoció Econòmica treballa per al desenvolupament d'actuacions que afavoreixin la dinamització de les PIMES de Montcada i Reixac".

Darrera actualització: 01.06.2018 | 13:45