El Parc de les Aigües inaugura un segon espai de salut

Dilluns, 5 de març de 2007 a les 00:00

L'Ajuntament de Montcada i Reixac inaugura dimecres 7 de març un parc de salut al Parc de les Aigües (av. de la Unitat, s/n), davant del Casal de Gent Gran Casa de la Mina. L'acte serà presidit per l'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, i el regidor d'Esports i president de l'Institut Municipal d'Esports, Joan Parra, i hi assistiran membres del casal d'avis.

El parc de salut està format per estacions disposades en forma de circuit on els usuaris poden treballar totes les parts del cos realitzant diversos moviments de la vida quotidiana com ara estiraments, exercicis articulars, cardiorespiratoris i de coordinació de manera que s'aconsegueix un exercici complet i adequat a les necessitats de cada persona. Al mateix temps, el parc de salut és una nova manera de promoure l'exercici físic a l'aire lliure i en concret a l'espai públic de la ciutat.

El regidor d'Esports, Joan Parra, ha manifestat que "la creació de parcs de salut és una idea innovadora que estem estenent a la nostra ciutat, amb la intenció de promoure l'exercici físic entre els montcadencs i montcadenques".

Aquest equipament és el segon d'aquestes característiques existent al Parc de les Aigües, ja que la Diputació de Barcelona ja va instal·lar-n'hi un de similar al novembre passat. Al mateix temps, l'Ajuntament de Montcada i Reixac ha inaugurat tres parcs més d'aquestes característiques en els darrers mesos, un a la plaça Lluís Companys, fa dues setmanes, un altre al parc de la Font Pudenta, el passat 26 de gener i l'altre al Parc Salvador Allende, a l'octubre i de cara a la setmana vinent en posarà un altre en funcionament a la plaça Francesc Macià.

Darrera actualització: 01.06.2018 | 13:52