Teatre. Les teresines de la meva escala

Dissabte, 2 de desembre de 2023 a les 20.00 h

Aula de teatre de Montcada i Reixac

ESTRENA

A semblança d’una famosa sèrie de televisió, tres germanes d’una edat “interessant” conviuen amb els veïns de la seva escala , compartint anhels, enveges, riures, plors i, sobretot, tafaneries diverses.  Ah! I alguns dinerets fets d’estranquis.
Es coneixen de fa temps i quan uns nouvinguts arriben a l’edifici, els veïns comandats per les tres germanes, se les empesquen perquè passin una mena d’examen “d’aptitud” per poder-hi viure. Això sí! Amb alegria i un somriure. És el “Mètode Teresina”.
El muntatge conjunt, amb integrants dels diversos col·lectius teatrals de la ciutat i que fa palesa la seva excel•lent col•laboració, presenta un espectacle amè, divertit , ple d’humor, i ideal per a tothom. I on potser descobriràs la “Teresina” que tots portem a dins...
Dediquem aquest espectacle al nostre company i amic Ramon Bueno.

Basat en la sèrie “Teresina, S.A.” de La Cubana.

Intèrprets: Albert Vilalta, Begoña Mínguez, Charo Barquiel, Consuelo González, David Velasco, Èlia Canga, Elisa Riera, Jaume López,  Jordi Escrigas, José Manuel Martínez, Jose Teixidó, Josep López, Júlia Oncins, Lluïsa Andreo, Lola Belmonte, Manuel Ortega, Mari de la Torre,  M. Carmen Martín, Maria Sánchez,  Mariona Grau, Marta Lluís, Moisés García, Montse Ochoa, Nora Hendrikse, Núria Vilalta, Paqui Muñoz, Pilar Abián, Rosa Puig, Rosa Teixidó, Sabina Manzano, Sílvia Alquézar, Susanna Español, Víctor Bea i Xeui Jiménez

Espai escènic: Robert Navarro, Manolo Bernal, Albert Vilagut i Papautòpic

Disseny d’il·luminació: So JC

Espai sonor: Quique Nicolàs

Vestuari: Isabel Ferrer, Mari de La Torre i Pilar Abián

Perruqueria i maquillatge: Lola Casajuana i Cristina Buendía

Muntatge i regidoria: Manolo Bernal, Albert Vilagut, Coletas i Papautòpic

Ajudantes de producció: Elisa Riera i Cristina Buendía

Ajudants de direcció: David Velasco i M. Carmen Martín

Idea, dramatúrgia i direcció: Climent Sensada

Agraïm la col·laboració de Lourdes Balart, Els Titelles, TamTaller, Teatroia’t, Tea345,  Grup de teatre La Salle Montcada, Sayuc, La Finestra Estràbica, Teatrac,  Dèria Teatre, Territori Cultura i ex-alumnes de l’Aula de Teatre i de la Regidoria de Cultura i Patrimoni i el Teatre Municipal de Montcada i Reixac.

Quin cost té:

8 euros

Teatre Municipal

Carrer Tarragona, 32 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 651 122
Adreça electrònica: cultura@montcada.org
Lloc web: teatremontcada.cat/
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 09.08.2023 | 08:40