Teatre. Cabaret Bueno

Dissabte, 21 d'octubre de 2023 a les 20.00 h

Entrades exhaurides!

Els Titelles

ENTRENA

CABARET: el cabaret és un tipus d’espectacle de varietès,generalment nocturn, que combina cançons i textos diversos, així com l’actuació d’humoristes, il.lusionistes i altres numeros de la cultura popular. Alguns d’aquests espectacles es consideraven més aviat indecents ja que buscaven el glamour amb balls insinuants, plomes,purpurines i una maquillatge gens discret. Va tenir molt d’èxit la primera meitat del segle XX.

BUENO: Que és adequat i convenient. Que és excel.lent en el seu gènere. Que té en alt grau les qualitats desitjables. que es carateritza per la seva nodat natural i els bons sentiments.

CABARET BUENO: espectacle de varietès, que combina textos dels autors Chema Rodriguez i Karl Valentine, amb cançons molt conegudes del cuplé català. Aquest espectacle el dediquem al nostre amic i company Ramon Bueno que ens va deixar el passat mes de gener.

Creiem que és la millor manera de recordar-lo i de fer-li un molt merescut homenatge.

Sempre estaràs amb nosaltres, va per tu amic!

Espectacle inclòs dins de la programació de la 16ª mostra de teatre local Montcada a Escena.

REPARTIMENT: Lola Belmonte,Meritxell Velasco, Jose Manuel Martínez, Paqui Muñoz, Marta Lluís, Mary de la Torre, Josep Teixidó, Albert Vilalta, Robert Navarro, Paco Medina, Aurora Segura, Pili Abian, Josep Suñé, Begoña Mínguez, Mateo Llorens, Miren Revuelta, Mari Expósito, Susanna Español, Silvia Alquezar, Pau Herrero, Tere Belmonte, Manoli Villanueva, Laura Martin

Direcció:  David Velasco

Equip tècnic: Quique Nicolas

Vestuari i perruqueria: Isabel Ferrer, Lola Casajuana

Coreografia: Marc Sanz, Ainhoa Navarro

Quin cost té:

8 euros

Espai Cultural Kursaal

c. Masia, 39 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 934 451 888
Adreça electrònica: kursaal@montcada.org
Horari:  
De dilluns a divendres, de 8 a 21 h
Agost, tardes tancat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.09.2023 | 09:51