Montcada a Escena. S.O.S

Dissabte, 22 d'octubre de 2022 a les 20.00 h

Grup Maçateatre

Per primera vegada a la Mostra gaudim amb la presència d’una companyia convidada. Es tracta del grup Maçateatre de Maçanet de la Selva que ha passejat per tot arreu l’obra que ens presenta i que ha guanyat, entre d’altres, el Premi “Espectador” de la 31ª Mostra de Teatre Amateur de Santa Perpètua de la Mogoda.

En la centraleta del telèfon d’emergències 112, durant el rutinari torn de nit, l’agent Rita Sala rep, entre d’altres, l’estranya trucada d’una dona aterrida. L’agent, reclosa en la seva comissaria, voldrà localitzar i ajudar aquella dona en perill. A mesura que passen els minuts, la Rita haurà d’afrontar, no només la precipitació dels esdeveniments relacionats amb el cas, sinó també els seus propis dimonis personals.

 “S.O.S.” és un thriller teatral que provoca tensió i inquietud del primer fins al darrer minut. Una obra d’intriga amb el telèfon com a fil conductor. Una trama de tensió narrativa en temps real que atrapa al públic en un espectacle sobri i sorprenent.

Espectacle inclòs dins de la programació de la 15ª mostra de teatre local Montcada a Escena.

Repartiment (per ordre d’aparició): Rita: Laura Tomàs. Elena: Marina Cárdenas.Tània: Carme Rossell. Joana: Iolanda Lapiedra. Quim: Salvador Furné. Lozano: Belén Cerrudo. Pepita: M.Carmen Gonzalvo. Eva: Sara Granados. Alex: Juanjo Cárdenas. Jordi: Albert Batallé. Nil: Arnau Andrés. Anna: Susi Garcia. Agent: Quico Serra. Mònica: Mª Josep Rodriguez. Iker: Jan Girbau. Roc :Guillem Costa

Il·luminació, so i audiovisuals: Xavier Batallé i Pere Sanfeliu

Construcció d’escenografia: Marc Girbau

Logística i tramoies: Jaume Andrés i Elisabeth Fors

Vestuari, maquillatge i idees: Equip Maçateatre

Vídeo: Marcos Cárdenas

Coordinació: Edurne Romero

Ajudant de direcció: Pau Bancells

Dramatúrgia i direcció: Jordi Ferragut

Quin cost té:

8 euros

Espai Cultural Kursaal

c. Masia, 39 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 934 451 888
Adreça electrònica: kursaal@montcada.org
Horari:  
De dilluns a divendres, de 8 a 21 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 21.09.2022 | 09:06