Montcada a Escena. Mujeres atacadas

Diumenge, 18 de desembre de 2022 a les 18.00 h

Grup Teatroia’t

Què us pot portar al límit de patir un atac de nervis? Un començament inesperat, un final no desitjat, una revelació desconcertant?

Les dones d'aquesta història afronten canvis de guió de les seves vides acostant-se perillosament a aquest límit. Res no serà com elles esperen i les decisions que van prenent emboliquen la trama de mala manera, tensant un nus acolorit i caòtic impossible de desfer de manera sensata.

En aquesta comèdia esbojarrada, el grup Teatroia't afronta un nou repte amb molta empenta: fer una adaptació del llenguatge cinematogràfic al teatral. De nou la il·lusió, com a motor de la creativitat, els ha portat a construir una peça única cosida amb l'agulla de sempre però amb un munt de nous fils de colors.

ESTRENA.

Espectacle inclòs dins de la programació de la 15ª mostra de teatre local Montcada a Escena.

Text adaptat a partir de les idees d’Enric Pulido

Repartiment: Pepa: Maria Sánchez. Candela: Sílvia Alquézar. Carlos i motorista: Pep Ollé. Lucía: Núria Vilalta. Portera: Begoña Mínguez. Telefonista i policia 1: Rosa Puig. Paulina Morales: Pili Abián. Marisa: Lluïsa Andreo. Iván: Jaume López. Taxista i policia 2: Julià Ferri. Presentadora TV: Elisa Riera. Cantant: Pau Herrero

Escenografia i vestuari: Entretots

Perruqueria: Lola Casajuana

Equip tècnic, muntatge i so: Manolo Bernal, Albert Vilagut, Xavier Herrero, M. Carmen Martin i Jaume López

Ajudant de direcció: Sílvia Alquézar

Direcció: Rosa Puig

Agraïments: Mario Azañedo, Raül Rivas, Enric Pulido, Mariona Grau, David Velasco, José Teixidó i la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Montcada i Reixac.

Quin cost té:

8 euros

Espai Cultural Kursaal

c. Masia, 39 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 934 451 888
Adreça electrònica: kursaal@montcada.org
Horari:  
De dilluns a divendres, de 8 a 21 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 21.09.2022 | 10:08