Una vintena d’empresaris ha assistit a la segona conferència sobre la compra agregada de l’energia

Dijous, 27 de setembre de 2018 a les 09:00

L'acte ha tingut lloc aquest dimecres, 26 de setembre, a l'Hotel Ciutat de Montcada i consistia a consolidar el grup creat a final del 2017.

L’objectiu d’aquesta segona trobada era consolidar el grup de compra agregada d’energia (gas i electricitat)  que es va crear al desembre del 2017 amb noves empreses i establiments comercials de Montcada i Reixac, i explicar el funcionament de la subhasta d’energia com a mecanisme d’estalvi de costos que també permet a les empreses plantejar-se l’autoconsum i adquirir energia verda certificada. Aquesta iniciativa té el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de Montcada i Reixac i la Diputació de Barcelona, amb la voluntat de donar suport a les Pimes, microPimes i comerços de la vila.

Els integrants d’aquest primer grup de compra agregada d’energia de Montcada i Reixac està format inicialment per un grup de 18 entitats, entre comerços, empreses i una associació de comerciants del municipi. La tercera trobada ja serà una reunió de treball amb les empreses que s’hi han adherit per poder marcar el preu de sortida de la subhasta.

La compra agregada d’energia serveix per millorar el preu dels subministraments, però cadascun dels integrants tindrà el seu contracte individualitzat amb la comercialitzadora que se li assigni la licitació, amb un període de duració anual. Les empreses que estiguin interessades en entrar en el Grup de Compra Agregada encara ho poden fer contactant amb Promoció Econòmica i Ocupació per correu electrònic a l'adreça promocioeconomica@montcada.org o trucant al 935 648 505.

Darrera actualització: 26.09.2018 | 15:06