Manifestació el 7 de març a Sabadell per evitar el trasllat del cicle de documentació sanitària

Divendres, 2 de març de 2018 a les 00:00

La convocatòria és davant la Delegació de Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament, a Sabadell (10 h) o bé, a les 9.15 h a l'estació de tren de Montcada-Manresa.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac i l'alumnat de l'institut La Ferreria han convocat una manifestació per la continuïtat del cicle formatiu de documentació sanitària al centre montcadenc el pròxim dimecres, 7 de març. La mobilització es farà davant la seu dels Serveis Territorials d'Ensenyament de la Generalitat, a Sabadell (Marquès de Comillas, 67), a les 10 h. A les 9.15, h s'ha convocat la ciutadania de Montcada i Reixac que vulgui anar a la protesta a l'estació de Montcada-Manresa, per anar en tren cap a Sabadell. L'objectiu de la manifestació és que el Departament d'Ensenyament tiri enrere la seva decisió de traslladar aquests estudis a un institut de Terrassa, quan encara no ha fet pública l'oferta de la formació professional per al curs 2018-2019.

"Fem una crida a tota la ciutadania perquè participi a la manifestació, que pretén defensar l'educació, que és un patrimoni molt important", ha indicat la regidora d'Educació, Infància i Joventut, Jessica Segovia. Des que el consistori i la comunitat educativa es van assabentar de la decisió de la Generalitat, s'han dut a terme diferents accions per evitar la marxa d'aquests estudis del municipi. Les més recents han estat una concentració dimecres, 28 de febrer, davant la Casa de la Vila, i la recollida de signatures a favor del manteniment del cicle formatiu aquest divendres, 2 de març, a la Fira de la Formació Professional de Sabadell, aprofitant la participació de l'institut La Ferreria a l'esdeveniment.

Darrera actualització: 02.03.2018 | 13:41