Programa per detectar les oportunitats de negoci de l’economia circular

Dilluns, 30 de maig de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament busca cinc empreses locals que vulguin aplicar aquest sistema, que preveu la reutilització i reciclatge dels productes.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, per mitjà de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic Local, ha posat en marxa un programa per incorporar l’economia circular al teixit empresarial del municipi, subvencionat al 100% per la Diputació de Barcelona. El consistori busca cinc indústries locals per detectar les oportunitats de negoci amb l’aplicació d’aquest sistema de reutilització dels residus. Les empreses participants obtindran un diagnòstic, un informe sobre les oportunitats de negoci i una pla d’acció corporació sobre economia circular.

Animem les empreses locals a que aprofitin tots els recursos disponibles per sostenir i millorar el teixit industrial i comercial del municipi’, ha expressat el regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Jaume Teixidó, qui considera que ‘el nou paradigma econòmic implicarà un esforç d’adaptació de desenvolupament molt intens i és per aquest motiu que des de l’Ajuntament volem acompanyar les empreses en aquest procés’.

L’economia circular és un model de producció i consum que implica compartir, llogar, reutilitzar, reparar, renovar i reciclar materials i productes existents totes els cops que sigui possible, per crear valor afegit. Així, el cicle de la seva vida útil s’estén i aconsegueix la reducció significativa dels nivells de residus que es dipositen a l’entorn. Les empreses interessades en aquest projecte han de contactar amb Desenvolupament Econòmic Local, als telèfons 935 648 505/671 441 127 o bé al correu electrònic promocioeconomica@montcada.org.

Darrera actualització: 30.05.2022 | 13:33