L'Ajuntament i el Consorci Besòs Tordera recorden la prohibició de banyar-se al riu i el perill que suposa

Divendres, 8 de maig de 2020 a les 00:00

El consistori reacciona a les imatges que s'han fet virals aquests últims dies on apareixien persones banyant-se a diferents punts de la conca del riu Besòs.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac, juntament amb el Consorci Besòs Tordera, han alertat a la ciutadania sobre la prohibició de banyar-se al riu i apel·len a la responsabilitat dels montcadencs i montcadenques. El regidor de Medi Natural, Oriol Serratusell, ha incidit en el perill que suposen aquestes pràctiques i l'impacte que generen en l'entorn natural: "La llera no és una zona d'esbarjo, és un espai amb fauna i espècies vegetals que hem de respectar, protegir i preservar", assegura.

Per la seva banda, el president del Consorci, Josep Monràs, ha lamentat la situació i ha recordat que “el riu no és una zona de bany". "Hem tingut constància de grups de gent que, sense respectar els protocols d’actuació de la COVID-19, ha acudit al riu per banyar-se. Aquests actes incívics van en contra de la recuperació dels rius i de la situació d’emergència en què ens trobem"ha advertit.

Darrera actualització: 08.05.2020 | 17:05