L’Ajuntament rep una aportació de material esportiu de Grupo Bimbo

Dimecres, 15 de desembre de 2021 a les 10:00

Aquest material, per valor de 5.000 euros, contribueix a millorar l’oferta esportiva del municipi, especialment entre infants i joves d’entorns vulnerables.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha rebut una aportació de material esportiu, per un valor de 5.000 euros, de mans de Grupo Bimbo, en el marc de la iniciativa de l’empresa ‘Proyecto buen vecino’, que promou accions de caire social en els municipis on té centres de treball, com és el cas de Montcada i Reixac, amb una nau al polígon Pla d’en Coll. L’alcaldessa, Laura Campos; la presidenta de l’Àrea Social, Mar Sempere; i el regidor d’Esports, Gerard Garrido, han rebut aquest dimecres una representació de l’empresa –la responsable de Persones, Shanna Acosta; i el responsable de vendes, Juan Calvo–, per agrair-li l’ajut rebut.

Aquesta aportació  és molt important per al municipi, per impulsar projectes de promoció de l’activitat física i els hàbits saludables, especialment d’infants i joves d’entorns vulnerables’, ha manifestat l’alcaldessa, qui ha destacat la importància de la col·laboració público-privada per impulsar projectes socials.

El material adquirit, que gestionarà la Regidoria d’Esports, és divers i de diferents disciplines esportives, com ara balons, miniporteries, cistelles de bàsquet, conus, tanques, cercles, cordes, xarxes de volei, sacs, xiulets o raquetes, entre d’altres. El personal d’Esports farà servir aquets elements especialment a les activitats al carrer, en el marc del projecte ‘Joventut esportiva, societat activa’, de foment de l’esport com a eina d’acció comunitària per disminuir l’abandonament esportiu i promoure hàbits saludables, especialment per a col·lectius vulnerables. La donació també permet ampliar de forma considerable els recursos del departament, per incrementar l’oferta esportiva al municipi.

Darrera actualització: 17.12.2021 | 10:22