QUÈ FEM

La finalitat d’aquest àmbit és aglutinar les diferents actuacions que es realitzen tant des del propi Ajuntament com des d’altres administracions o des dels diferents agents privats que interactuen amb el col·lectiu de gent gran.

També es coordina el programa Montcada Ciutat amiga de les persones grans, que inclou una sèrie de projectes transversals que tenen com a objectiu principal fer de Montcada una ciutat adaptada i còmoda per a la gent gran i per a tothom. Una altra línia d’actuació és la gestió i dinamització del Casal de la Gent Gran Casa de la Mina.

DESTACATS
NOTÍCIES
 • Un grup de persones grans manipulen imatges i elements decoratius per indicació de les monitores, durant una sessió de Culturament del 2022
  19 Setembre 2023

  Nova edició del programa CulturaMent, per activar la memòria amb imatges, sons i records

  El programa, promogut per la Diputació de Barcelona, es fa a Montcada i Reixac per tercer any consecutiu, amb un taller de memòria col·lectiva durant octubre i novembre.

 • Un grup de persones grans caminen pel passeig sobre la C-17 durant la caminada intergeneracional feta al 2022
  19 Setembre 2023

  La vuitena caminada intergeneracional tindrà lloc l’1 d’octubre

  L’activitat es fa amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran i coincideix amb la data oficial de l’efemèride. Les inscripcions, en marxa fins al 26 de setembre.

Més notícies del municipi
ACTIVITATS
XARXES SOCIALS
ENVELLIMENT ACTIU

CASAL DE LA MINA

CASAL CÍVIC