La festa gran de la ciutat se celebra durant quatre dies, coincidint amb la Segona Pasqua. És un dels moments més esperats i intensos; a Montcada i Reixac hi ha molts esdeveniments culturals, socials i esportius al llarg de l’any, però durant aquests dies prenen una nova dimensió festiva i encara més participativa.

Els carrers es converteixen en espais de trobada i les activitats combinen la innovació i la tradició. El programa de Festa Major és fruit del treball de l’Ajuntament i de les entitats del municipi, que amb molta il·lusió dediquen hores a organitzar tota mena de propostes perquè grans i petits gaudeixin i perquè tothom tingui el seu espai en aquesta celebració. La Festa Major de Montcada i Reixac és engrescadora, acollidora, diversa, divertida i, especialment, participativa.

AGENDA
Notícies
  • Festa Major Anul·lada la Festa Major de Montcada i Reixac 22.05.2020

    Finalment, el consistori s’ha vist obligat a suspendre la Festa Major 2020 perquè no es podran garantir les mesures de seguretat de les activitats amb assistència multitudinària de persones en espais oberts. 

ORGANITZA
VÍDEO 2019

Els actes més multitudinaris han estat els concerts a l’Espai Poblet, especialment els d’Hotel Cochambre, L’Home Invent, Los 80 Principales i la sessió de DJ. La Festa Holi, el Supertobogan, la diada castellera, les havaneres, el concert de Mònica Green, el carrer del Joc, la Milla Urbana, la sardinada i l’arrossada popular han estat actes amb molta participació de públic. També ha estat un èxit el trasllat de la Fira del Comerç Just al carrer Major (els anys anteriors es feia davant La Salle). Una cinquantena d’actes han fet gaudir la ciutadania, amb propostes culturals i esportives. Altres novetats d’aquesta edició han estat el pas del Ral·li d’Autobusos Antics pel centre de Montcada i Reixac i les jornades de portes obertes a la piscina municipal d’estiu i les instal·lacions de Montcada Aqua.