L’Ajuntament posa en marxa el registre electrònic

Dimarts, 28 d'abril de 2020 a les 00:00

Aquest servei permet a la ciutadania presentar per Internet instàncies com les que actualment es fan de forma presencial a l’OAC.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha posat en marxa el registre electrònic municipal, com a mesura per facilitar l’accés digital de la ciutadania als serveis del consistori. ‘Aquest era un projecte que preteníem engegar pròximament, per tal d'avançar en la tramitació electrònica i oferir serveis digitals d'atenció a la ciutadania, però la situació d’excepcionalitat que vivim ha avançat la seva posada en marxa de forma inicial’, ha explicat la regidora de Serveis de Gestió i Sistemes d’Informació, Eva Manzano.

En aquesta primera fase s’ha implementat una sol·licitud genèrica i per tal de complimentar-la, caldrà que la persona disposi de certificat digital. La sol·licitud genèrica inclou la instància, el DNI de la persona sol·licitant i altres documents que es puguin aportar per complementar la petició. Aquest document tindrà els mateixos efectes jurídics que la presentació de sol·licituds en el registre presencial. El consistori està treballant per implementar la integració amb el sistema de validació d’identitats VALid i oferir l’autenticació per mitjà de l’idCAT mòbil, amb l’objectiu de simplificar l’accés digital de la ciutadania als serveis municipals.

Darrera actualització: 23.09.2021 | 10:21