Programa Ubicat

Dimarts, 9 de febrer de 2021 a les 08:20

L’objectiu general d'Ubicat és atendre de forma individualitzada a les persones en procés de recerca de feina.

Podran ser destinatàries d'aquest programa les persones en situació d'atur, les persones inactives i les persones treballadores, preferentment aquelles que es troben en situació de precarietat laboral. Cadascuna de les persones usuàries haurà de participar en accions d’orientació i de coneixement de l’entorn productiu, tant individuals com grupals.

Un equip de professionals de l'orientació les ajudaran a dissenyar un pla de recerca de feina i un pla de millora de competències, mitjançant tutories individuals i oferiran un sèrie de càpsules formatives grupals, amb continguts ajustats a les seves necessitats.. Es treballaran, per exemple, aspectes motivacionals, el coneixement d’eines de recerca de feina, recursos per fer front a un procés de selecció o la capacitació digital. En paral·lel, es preveuen accions amb entitats, agents i empreses del territori perquè els participants puguin tenir una aproximació a l’entorn productiu i teixit empresarial.

Per participar en el programa Ubicat, vigent des de 2018, cal estar registrat a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació i empadronat a Montcada i Reixac. Les persones interessades a formar-hi part s'han d'adreçar a la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació (Alt de Sant Pere, 73), de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, telefonant prèviament als números 93 564 85 05 o 663 733 822, o escriure al correu electrònic: tec_ocupació7@montcada.org.

Darrera actualització: 15.09.2021 | 07:39