ESCOLES BRESSOL
EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA
EDUCACIÓ SECUNDÀRIA
ENSENYAMENT POSTOBLIGATORI
DESTACAT
ACTIVITATS
Notícies
PUBLICACIONS
DOCUMENTACIÓ
 • Reglament del Consell Escolar Municipal

  El Consell Escolar Municipal de conformitat amb l’article 34 del Títol II de la Llei Orgànica del Dreta l’Educació i amb l’article 14 del Capítol III de la Llei dels Consells Escolars, és l’organisme de consulta, participació i assessorament de tots els membres de la comunitat educativa en l’àmbit territorial del municipi en temes d’ensenyament i educació.

 • Normativa ús social instal·lacions centres educació Infantil i Primària

  Amb aquesta normativa, l’Ajuntament té la voluntat política de millorar i facilitar l’ús social dels equipaments escolars a la població en general fora de l’horari escolar i en els períodes de vacances.

REGIDORA

CAMPANYES I PROGRAMES
 • Logo de programa DiLTET DiLTET 19.09.2017

  El Dispositu Local de Transició Escola-Treball (DiLTET) es va iniciar l'any 2006 amb l'objectiu de fer detecció, prevenció, orientació, formació, acompanyament i seguiment dels joves entre 15 i 25 anys per facilitar el manteniment  i/o retorn dels joves al sistema educatiu i la seva incorporació al món del treball. És una eina que pot ser útil als joves en el seu trànsit de l'escola al món del treball.

 • Calaix de records Guia d'activitats i serveis educatius 07.10.2020

  La Guia d'activitats i serveis educatius recull les activitats que des de diferents regidories, serveis culturals i educatius i entitats del nostre entorn, s'ofereixen als centres educatius del municipi.

Òrgans de participació
 • Consell Escolar Municipal

  Organisme de consulta i de participació dels diversos sectors de la comunitat en la programació de l'ensenyament no universitari dins l'àmbit municipal.

 • Consell d'Infants

  La Regidoria d’Educació, Infància i Joventut va iniciar el 19 de gener de 2017 el Consell dels Infants.

 • Reunió del primer Consell d'Adolescents a la Casa de la Vila Consell d'Adolescents

  Montcada i Reixac compta amb un nou ens participatiu, el Consell d’Adolescents, format per alumnes de primer i segon d’ESO de les escoles de la ciutat.