CONEGUEM L'AJUNTAMENT

El consistori ha reprès l’activitat ‘Coneguem l’Ajuntament’ que es va suspendre l’any passat a causa de la pandèmia.
L’activitat ‘Coneguem l’Ajuntament’, organitzada conjuntament per l’Alcaldia i la regidoria d’Educació, s’ha tornat a posar en marxa després de la seva suspensió el curs passat a causa de la Covid19. La visita dels escolars a la institució s’ha hagut d’adaptar a les actuals mesures de seguretat i s’ha traslladat a la Casa de la Vila. 
Els alumnes poden visitar el despatx de l’alcaldessa i a la Sala de Plens
La visita compta amb actor que fa una visita teatralitzada de l’activitat, on també participa un representant de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total, que explica la reivindicació històrica del soterrament al municipi.

DOCUMENTACIÓ
 • Reglament del Consell Escolar Municipal

  El Consell Escolar Municipal de conformitat amb l’article 34 del Títol II de la Llei Orgànica del Dreta l’Educació i amb l’article 14 del Capítol III de la Llei dels Consells Escolars, és l’organisme de consulta, participació i assessorament de tots els membres de la comunitat educativa en l’àmbit territorial del municipi en temes d’ensenyament i educació.

 • Normativa ús social instal·lacions centres educació Infantil i Primària

  Amb aquesta normativa, l’Ajuntament té la voluntat política de millorar i facilitar l’ús social dels equipaments escolars a la població en general fora de l’horari escolar i en els períodes de vacances.

REGIDORA

CAMPANYES I PROGRAMES
 • Logo de programa DiLTET DiLTET 19.09.2017

  El Dispositu Local de Transició Escola-Treball (DiLTET) es va iniciar l'any 2006 amb l'objectiu de fer detecció, prevenció, orientació, formació, acompanyament i seguiment dels joves entre 15 i 25 anys per facilitar el manteniment  i/o retorn dels joves al sistema educatiu i la seva incorporació al món del treball. És una eina que pot ser útil als joves en el seu trànsit de l'escola al món del treball.

 • Calaix de records Guia d'activitats i serveis educatius 07.10.2020

  La Guia d'activitats i serveis educatius recull les activitats que des de diferents regidories, serveis culturals i educatius i entitats del nostre entorn, s'ofereixen als centres educatius del municipi.

Òrgans de participació
 • Consell Escolar Municipal

  Organisme de consulta i de participació dels diversos sectors de la comunitat en la programació de l'ensenyament no universitari dins l'àmbit municipal.

 • Consell d'Infants

  La Regidoria d’Educació, Infància i Joventut va iniciar el 19 de gener de 2017 el Consell dels Infants.

 • Reunió del primer Consell d'Adolescents a la Casa de la Vila Consell d'Adolescents

  Montcada i Reixac compta amb un nou ens participatiu, el Consell d’Adolescents, format per alumnes de primer i segon d’ESO de les escoles de la ciutat.