Notícies
MERCATS SETMANALS

Parada de roba del mercat setmanal de Montcada centre

CAN SANT JOAN: Dimarts (inclòs festius).
Zona: carrer Reixagó

MONTCADA CENTRE: Dimecres (inclòs festius).
Zona: A partir del 24 de juny al camí de de Font Freda. Més informació
Aparcament alternatiu gratuït tots els dimecres de 7 a 16 h; a les antigues pistes d'atletisme. Entrada pel carrer Alacant i sortida pel carrer Girona

FESTIUS D'OBERTURA AUTORITZADA
2021
  • 3 i 10 de gener
  • 4 de juliol
  • 1 i 28 de novembre
  • 6, 8 i 19 de desembre

Dies opcionals: 24 de setembre i 12 de desembre

Pla de xoc per a la reactivació del  comerç local

El Pla de xoc i reactivació econòmica del teixit comercial de Montcada i Reixac és un document elaborat pel consistori amb el suport de tots els agents de comerç del municipi i que ha de servir de guia per la dinamització i promoció del comerç. Es un document viu, que evoluciona i es nodreix de les diferents propostes dels agents i que s’adapta a les necessitats dels comerciants. 

Anar al Pla (PDF 729 Kb)

Bars i restaurants: ampliació de terrasses i voreres.Mesures municipals en relació a l’obertura de terrasses de bars i restaurants previstes en el pla d’aixecament de les limitacions establertes en l’estat d’alarma, en funció de les fases de transició a una nova normalitat. 

► Consulteu com és el procediment de sol·licitud. (PDF 346 Kb)

Ordenança de mesures per fomentar i garantitzar la convivència a l'espai públic i reguladora de l'ús de la vía pública. (pàgina, 13; capítol 22)

REGIDOR
DOCUMENTACIÓ
CATALÀ

Per atendre amb normalitat els clients i per arribar a un mercat de 10 milions de persones, utilitza el català a la teva empresa.

8 raons perquè el teu comerç parli català

STOP PLÀSTIC