Escut Ajuntament de Montcada i Reixac

 

Bartolomé Egea Sabaté, alcalde de Montcada i Reixac

 

 

Segueix-me! Facebook Instagram

 

Bartolomé Egea, alcalde de Montcada i Reixac
Benvinguts i benvingudes

Bartolomé Egea, alcalde de Montcada i Reixac (PSC-CP)
 

SOBRE MI. He nascut,  m’he format i he crescut a Montcada i Reixac. Visc al meu entranyable barri de la Font Pudenta amb la meva companya i les meves dues filles. Ara tinc l’honor de ser l’alcalde la ciutat que tant estimo.
He tingut la sort de dur a terme una tasca professional, des d’un comerç de proximitat, que m’ha permès estar sempre al costat de la gent. Durant anys he parlat i he escoltat amb molts veïns i veïnes. Ara, més que mai, ho vull continuar fent.
Els que em coneixeu ja sabeu qui soc i com soc i els que no que sapigueu que podeu comptar amb mi. La porta de l’alcaldia és oberta per a tots els veïns i veïnes de Montcada i Reixac

TRAJECTÒRIA PERSONAL i POLÍTICA. Vaig cursar l’EGB a l’Escola La Salle. Posteriorment, vaig estudiar Formació Professional al Col·legi 25 de setembre. Els estudis els vaig combinar treballant a l'empresa Embotits Joan Lasús SL. Sense cap de mena de dubte, va ser el punt d'inflexió del pas de la vida estudiantil al món laboral. Van ser uns anys molt intensos però també molt enriquidors.
La meva dedicació a l’empresa Joan Lasús SL em va permetre adquirir l’experiència necessària i tot un seguit de coneixements que em van portar, l’any 1990, a emprendre una aventura empresarial per compte pròpia. Així doncs el 1990 vaig obrir, al barri de la Font Pudenta, una botiga de queviures, un negoci de barri ben proper a la gent.  
Ser empresari et porta a treballar sota pressió, ser organitzat, saber gestionar…. En el meu cas, a més, a saber atendre i a relacionar-me amb la gent. Puc dir que, gràcies a l’experiència que he anat adquirint i a les diverses formacions realitzades a la Cambra de Comerç i a la Diputació de Barcelona,  he pogut fer front a les múltiples dificultats i responsabilitats que comporten el dia a dia d’un negoci.
A més, em considero molt afortunat d’haver establert, al llarg d’aquests anys, una vinculació directe amb el teixit comercial que a la fi també m’ha portat a relacionar-me permanentment amb els sectors socials i culturals.
Pel que fa a la meva trajectòria política dir-vos que em vaig afiliar al PSC l’any2014.  Des de 2017. al 2023. he estat regidor a l’oposició.  Al juny de 2022. vaig ser escollit per la militància del PSC de Montcada i Reixac  com a candidat a l’alcaldia per segon cop consecutiu.  Des del maig de 2023 sóc l’alcalde de Montcada i Reixac.

A PROP DE LA CIUTADANIA. No puc entendre la meva actuació com alcalde sense estar a prop de les persones. Vull fer una autèntica política des de la proximitat. Vull estar al costat de la gent, de les entitats, de les empreses, de les escoles, dels barris…
Trepitjant el territori és com es manté un contacte directe amb la realitat del municipi. Vull saber de primera mà quines són les principals necessitats i reivindicacions de la ciutadania.
Els millors anys de Montcada i Reixac estan per venir, afrontem la seva gran transformació. Una ciutat pensada per a tothom, unida, sostenible i amb mirada social. 
Sóc conscient del gran repte que tenim per endavant. És per això que treballaré amb responsabilitat i il·lusió per aconseguir que tots els montcadencs i montcadenques us sentiu feliços i orgullosos de viure en aquesta ciutat.

La meva agenda
Tota l'agenda política
Actualitat
 • Públic concentrat davant la porta de l'Ajuntament, escoltant la lectura del manifest del 25N 2023

  L’acte institucional del 25N exigeix un compromís social per erradicar totes les violències masclistes

  Representants polítics i personal municipal han donat lectura conjuntament a un manifest i s’ha penjat un vestit vermell en memòria de les dones assassinades per aquesta xacra.

 • Imatge dels alcaldes de Montcada i Reixac, Cerdanyola, Ripollet i Barberà

  L’avinguda del Vallès, model de transformació urbana

  Els alcaldes de Montcada i Reixac, Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Barberà del Vallès van explicar ahir als representants del programa europeu URBACT el model de transformació urbana d’una carretera a avinguda de connexió entre quatre municipis.

 • Reunió entre Egea, Zambrana i Albiol a l'Alcaldia de Badalona

  Trobada entre els consistoris de Montcada i Reixac i Badalona per abordar temes comuns

  Els alcaldes s’han reunit aquest matí per tractar temàtiques comunes de les dues poblacions que comparteixen límits territorials.

 • El delegat del govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto, signa el llibre d'honor de l'Ajuntament en presència de l'alcalde, Bartolo Egea

  El delegat del Govern espanyol mostra la seva voluntat de treballar per l’erradició del barraquisme a la llera del Besòs

  Carlos Prieto ha visitat aquest divendres Montcada i Reixac i ha proposat la participació de la Subdelegació del govern a la comissió tècnica que treballa aquest fenomen.

 • Minut de silenci a la Cruïlla del Soterrament

  Minut de silenci per la víctima número 180 a les vies del tren

  S’ha fet una concentració aquest dissabte a la Cruïlla del Soterrament per recordar la persona que va ser atropellada divendres al vespre a la línia R2, a l’alçada de la Casa de la Mina.

 • Un cotxe de Mossos d'Esquadra davant les vies de tren R2 després de l'atropellament mortal de la víctima 180 a les vies de tren a Montcada i Reixac

  L’Ajuntament i la Plataforma convoquen un minut de silenci aquest dissabte per la nova víctima mortal a les vies de tren

  Un home de 54 anys ha mort aquest divendres, 3 de novembre, a l’R2, a l’alçada del Casal de la Mina.

 • Representants municipals i del CD Montcada posen amb el premi Arrels

  El CD Montcada rep un dels premis Arrels Esportives que la Generalitat concedeix a les entitats centenàries

  La primera edició d’aquests guardons que homenatgen els clubs esportius que celebren el seu aniversari amb una xifra rodona (50, 75, 100 o 125 anys) es va fer aquest dilluns a l’Institut d’Educació Física de Catalunya.

 • Autoritats de l'Ajuntament i integrants dels Amics del Clàssic, en la rèplica en miniatura

  Les fires de motor i de gastronomia es consoliden com un acte conjunt i tornen a ser un èxit de participació

  La Mostra gastronòmica i la Fira de l’automòbil i Trobada de vehicles clàssics han tornat a aplegar força públic durant tot el cap de setmana. Una quinzena de restauradors locals i 400 vehicles clàssics exhibits han participat a les dues mostres que s’han realitzat a l’entorn del pavelló municipal Miquel Poblet.

Més actualitat
Dia a dia

Com alcalde Montcada i Reixac vull estar a prop de la gent. Per aquest motiu, desitjo conèixer de primera mà les necessitats, inquietuds i propostes de les entitats, les empreses, els comerços, els centres educatius, els barris… En aquesta secció tinc el propòsit de donar-vos a conèixer les visites, trobades, i reunions que porto a terme en el meu dia a dia.

 • Representants municipals posen amb responsables de l'empresa Saint Gobain Weber

  Saint Gobain Weber

 • Bartolomé Egea atén les explicacions de responsables d'Agbar davant de la carpa de la companyia

  Oficina Mòbil AGBAR

 • Dámaris Sánchez, Bartolomé Egea i Albert Carandell asseguts en una taula amb quatre membres d'ACMiR, aquests d'esquena

  ACMiR

 • Envoltats dels equips de l'UB Mir Bartolomé Egea parla per un micròfon

  Presentació de la temporada UB MiR

 • Envoltat de persones Bartolomé Egea observa el vestits vermells penjats a la plaça de l'Església

  Acte final 25N

 • D'esquena, bartolomé Egea a la presentació d'una exposició al Kursaal

  Presentació de la temporada UE At. Sant Joan

 • D'esquena, bartolomé Egea a la presentació d'una exposició al Kursaal

  Presentació de l'exposició 'Rèquiem per a una dona assassinada'

 • Darrera un atril Bartolomé Egea s'adreça a un grup de persones a la porta de l'Ajuntament

  Acte institucional 25N

Més dia a dia
Contacte

Telèfon

935 726 474 ext. 1000

Correu electrònic

alcaldia@montcada.org