Recta final per als projectes guanyadors dels pressupostos participatius 2017

Dimecres, 6 de novembre de 2019 a les 00:00

Ahir a la tarda es va reunir la comissió de seguiment dels pressupostos participatius 2017, integrada per regidors municipals i representants de la ciutadania i de les entitats que van presentar les dues propostes guanyadores.

L’espai sociocultural que s’està construint a l’entorn del pavelló municipal Miquel Poblet està gairebé enllestit. La presidenta de l’Àrea Social, Mar Sempere, va informar que només resta la recepció de la llicència d’activitats per tal d’obrir la instal·lació a les entitats. La regidora també va explicar que ara es començarà a redactar un pla d’usos per a l’equipament i un conveni amb la cessió d’ús per a les entitats impulsores de la proposta.

El segon projecte que va sortir més votat dels pressupostos participatius 2017 correspon a la pista multiesportiva, que també es realitzarà a la mateixa zona. A l’exterior del pavelló es construiran una pista gran destinada a futbol sala, bàsquet i korfball i tres petites per a minibàsquet. Les obres ja van començar el passat 8 d’octubre i la previsió és que estiguin enllestides en 5 mesos. L’actuació inclou també el trasllat de l’estació transformadora soterrada, ubicada en aquests terrenys, que ha de realitzar la companyia Fecsa, que podria allargar el termini previst.

El cost total dels dos projectes és de 536.000 euros. El consistori va proposar, a principi del 2018, a la comissió de seguiment millorar les dues propostes dividint en dues fases la seva construcció. Així l'espai sociocultural, que té un cost de 250.000€, sortia dels pressupostos 2017, i la construcció de la pista esportiva, valorada en 286.000 euros, es va sufragar amb als pressupostos 2018.

Darrera actualització: 06.11.2019 | 10:49