Nova edició dels ‘Espais de salut’ als equipaments municipals

Dimarts, 1 d'octubre de 2019 a les 07:00

L'activitat proposa quatre tallers sobre alimentació saludable, autoconeixement del cos per pal·liar dolors i remeis naturals.

La Xarxa d’Equipaments organitzarà durant octubre i novembre quatre tallers en el marc del cicle ‘Espais de salut’. Les xerrades començaran el 10 d’octubre, amb una sessió sobre la dieta mediterrània, al Casal de la Mina (Avinguda de la Unitat, sn), a les 17.30 h. El ponent de l’acte serà el nutricionista i diplomat en farmàcia Miguel Albaiceta, resident a Montcada i Reixac. Albaiceta treballa elaborant plans de nutrició personalitzats per a persones amb patologies diverses o bé, que volen aprendre d’alimentar-se de forma equilibrada.

El 14 d’octubre, Creu Roja oferirà un taller d’automassatge i estirament de cames cansades al Centre Cívic La Ribera (Llevant, 10), a les 16.30 h. Aquesta mateixa entitat també s’encarregarà de les dues propostes del novembre; el dia 7 hi haurà un taller sobre remeis naturals per pal·liar els dolors al Casal de la Mina (17.30 h) i el dia 20, un taller d’automassatge cervical i escapular, al Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, sn), a les 18 h.

Darrera actualització: 09.10.2019 | 10:27