Exposició dels dibuixos d’Azagra i Revuelta sobre la reivindicació del soterrament

Dimecres, 3 d'abril de 2019 a les 10:00

La Casa de la Vila acull des d’ahir i fins al proper 18 d’abril una exposició amb els dibuixos de ‘L’auca del soterrament’ realitzats per Carlos Azagra i Encarna Revuelta.

Ahir es va inaugurar l’exposició que recull les 28 il·lustracions originals que els autors de les vinyetes van realitzar per confeccionar l’auca l’any passat. L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa, Laura Campos i dels dos il·lustradors de còmics. Durant els seus parlaments, Campos va afirmar que “a Carlos Azagra i Encarna Revuelta els podem definir com a ambaixadors del soterrament de Montcada i Reixac per la seva tasca de promoció de la nostra reivindicació que fan per tot el país”.

L’exposició amb els dibuixos d’Azagra i Revuelta formen part de les VI Jornades pel soterrament, organitzades pel consistori, que també inclouen l’homenatge a les víctimes el tren que es farà demà, dijous 4, a la Cruïlla del soterrament. Enguany, l’acte comptarà amb l’assistència de la delegada del Govern Espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, i del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet. L’activitat, que té com a objectiu recordar les 173 víctimes del tren al llarg de la història al municipi i continuar amb la reivindicació històrica de soterrar la R2, comptarà també amb parlaments oficials, l’actuació musical a càrrec dels montcadencs Mariona Grau, Marta Rodríguez i Josep López, i la participació dels Castellers de Montcada i Reixac, que faran un pilar de dol per finalitzar l’homenatge.

Darrera actualització: 03.04.2019 | 11:35