Torna el projecte de dinamització amb jocs per a infants i joves de la Ribera

Dimecres, 10 d'abril de 2019 a les 00:00

Fins al mes de novembre, un equip dinamitzador oferirà activitats de lleure durant dues tardes entre setmana, a la plaça del barri.

L’Ajuntament ha reprès el projecte de dinamització per a infants i joves de 8 a 14 anys del barri de la Ribera, la prova pilot del qual es va fer durant els passats mesos de novembre i desembre. La iniciativa pretén dinamitzar els espais públics mitjançant el lleure i el joc i en aquesta nova temporada, les activitats es faran fins al mes de novembre, durant dues tardes a la setmana, a la plaça del barri. Les dues persones dinamitzadores que s’encarreguen de portar a terme les activitats també informaran al consistori sobre possibles problemàtiques o necessitats del jovent del barri.

Aquest projecte complementa les actuacions del Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) i del Centre Cívic La Ribera i s’inclou al Pla Local d’Inclusió Social. “Estem apostant per fer intervenció comunitària a peu de carrer, amb infància i jovent, perquè és la millor fórmula per establir lligams amb ells, aquest projecte és una aposta necessària per oferir alternatives d’esbarjo al jovent com per fer de l’espai públic un lloc de trobada del veïnat del barri, on tothom es pugui relacionar”, ha explicat la regidora de Serveis Socials i Polítiques d’Inclusió, Mar Sempere.

Darrera actualització: 10.04.2019 | 14:10