El Dia d’Acció per la Salut de les Dones reflexiona sobre la desigualtat de gènere

Dijous, 23 de maig de 2019 a les 14:00

L'efemèride a Montcada i Reixac inclou una xerrada sobre malalties cròniques, tallers sobre sol pelvià, estiraments i benestar i portes obertes a activitats esportives.

L'Ajuntament i les entitats de dones de Montcada i Reixac organitzen del 27 de maig al 19 de juny diverses activitats per commemorar el Dia d'Acció per la Salut de les Dones. El primer acte és una masterclass de gimba a l’exterior del Casal de la Mina (Av. Unitat, sn), el mateix dia de l’efemèride (de 17 a 19.30 h), dimarts 28 de maig. El 4 de juny, el Centre Cívic l’Alzina (Núria, 73) acollirà la xerrada ‘Per què les dones tenen més malalties cròniques? Com actuar?’ (18 h), a càrrec d’una metgessa i una infermera de la Xarxa de dones per la salut. El dia 7, a la Mina es farà un taller d’estiraments terapèutics i de relaxació.

El dia 12 es farà un taller de sòl pelvià a  la Casa de la Vila (Major, 32), de 16.30 a 18.30 h, a càrrec de la psicoterapeuta Alba Garcia, especialitzada en aquesta part del cos. Les places són limitades i cal fer-ne la inscripció a oficinadona@montcada.org. HI haurà servei de canguratge que cal sol·licitar-lo com a molt tard tres dies laborables abans de l’activitat. El 17 de juny es farà una sessió de marxa nòrdica i el punt de sortida serà el CAP Montcada i Reixac (Jaume I), a les 16 h. El dia 19, de 18 a 20 h, es farà el taller cos, emocions i benestar al Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, sn), a càrrec de la psicopedagoga Nora Morales. Per a aquesta activitat també hi ha disponible servei de canguratge.

D’altra banda, del 27 al 31 de maig l'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME) i Montcada Aqua fan portes obertes a algunes de les activitats esportives que ofereixen. Podeu consultar els horaris de les jornades i el programa complet de l’efemèride a Montcada i Reixac a www.montcada.cat.

Darrera actualització: 23.05.2019 | 14:14